دوره های آموزش
آنلاین

مهارتهای خود را ارتقا دهید. به دنبال آرزوهای خود باشید. همیشه بیاموزید.

وبینارهای آموزشی

وبینار شطرنج با میلاد نجفیان

آموزش شطرنج به کودکان و نوجوانان به همراه جلسه پرسش و پاسخ
مربی و داور رسمی فدراسیون شطرنج
فارغ التحصیل از دانشگاه شطرنج
سالها سابقه تدریس آنلاین دوره های شطرنج
زمان برگزاری:
ساکنین امریکا و کانادا
Saturday, Jun 26, 2021 10:00 am EST
ساکنین اروپا
Saturday, Jun 26, 2021 3:00 pm GMT
ثبت نام

یوگا و مدیتیشن با بهار سپهربند

بیش از هجده سال سابقه یوگا
تجربه تدریس در حوزه Yoga Props، Yoga Ball
تجربه تدریس در یوگای کودکان، یوگا مخصوص مادر و کودک
گذراندن دوره نزد اساتید بزرگ Colleen Saidman و Rodney Yee
طول جلسه: شصت دقیقه
زمان برگزاری:
ساکنین امریکا و کانادا
Sunday, Jun 20, 2021 7:00 pm EST | 4:00 pm PST
ساکنین اروپا
Sunday, Jun 20, 2021 12:00 pm GMT
ثبت نام

دوره های ویژه

دیدگاه ها

چگونه کار می کند!

مرحله اول​

کلاس و معلم دلخواهتان را انتخاب کنید و فرم درخواست جلسه معرفی رایگان را کامل کنید.

مرحله دوم

معلم برای هماهنگی جلسه‌ی معرفی رایگان با شما تماس می‌گیرد تا این جلسه را برگزار ‌کنید.

مرحله سوم

در صورت تمایل به ادامه، دوره مربوطه را با مراجعه به صفحه اختصاصی آن خریداری فرمایید.

مرحله چهارم

لینک دوره برای شما ارسال و جلسات بعدی را مستقیما با معلمتان هماهنگ و سپس برگزار کنید.

Shopping Cart

وبینار شطرنج با میلاد نجفیان

یوگا و مدیتیشن با بهار سپهربند